Tarife

Consideram ca cel mai corect si transparent mod de tarifare pentru ambele parti ar fi ca, in urma unei discutii telefonice, sa aflati pretul care va intereseaza.

Nu avem pret fix pe kilometru deoarece acesta poate varia in functie de mai multi factori (distanta, ora, data, greutatea masinii, dificultatea interventiei). Pretul este stabilit telefonic pe baza informatiilor corecte pe care i le comunicati operatorului nostru, legate de autovehicul (starea lui, locul unde se afla si alte informatii ce pot fi importante pentru calcularea pretului final) si ulterior nu se modifica, astfel nu vor exista discutii. Fara prea multe randuri scrise inutil, dorim sa fim foarte transparenti, sa va fim aproape atunci cand aveti nevoie si sa va dam toate informatiile necesare pe care doriti sa le stiti!

Pentru a face lucrurile mai simple atat pentru dumneavoastra dar si pentru noi va rugam sa ne contactati telefonic. In urma discutiei telefonice cu operatorul nostru veti primi un pret exact pentru serviciul de care doriti sa beneficiati.
Raspundem cererilor clientilor prin seriozitate, calitate, preturi accesibile, punctualitate, promptitudine si rapiditate.

Daca doriti informatii suplimentare legate de sistemul de tarifare sau de anumite proceduri de asistenta rutiera pe care Tractari GDT le ofera, va rugam sa folositi metodele de contact afisate pe aceasta pagina.

Totuşi, pentru a vă forma o idee, mai jos se află câteva preţuri estimative practicate de Tractari GDT :

În Timişoara În afara Timişoarei
Autoturisme150 RON100 lei încărcarea + 2 lei/km
SUV200 RON100 lei încărcarea + 2 lei/km
Microbuze/Autoutilitare (pana in 2400 kg masa proprie)200 RON100 lei încărcarea + 2 lei/km
Microbuze/Autoutilitare (peste 2400 kg masa proprie)250 RON100 lei încărcarea + 2 lei/km
• Recuperări/Accidente
• Mașini lovite/Avariate
• Cutii viteze blocate
• Volan blocat
• Chei pierdute
de la 200 lei

Va stam la dispozitie 24/24h, 7/7 zile.
Contactati-ne si va veti convinge: +40 785 630 874 / +40 755 706 316

ORIUNDE IMPREUNA!!!

*Tarifele de mai sus sunt valabile pentru tractarile pe timp de zi, pentru comenzile pe timp de noapte, tarifele se negociaza in functie de distanta.
*Pentru cursele in afara localitatii, si in afara tarii, km. se calculeaza DUS-INTORS.
*Pentru weekend si sarbatorile legale, se adauga 20% la preturile afisate.
*Stationarea suplimentara? se taxeaza cu 15 RON/h (in functie de durata de imobilizare a platformei)
Pentru tractarile speciale, la autovehiculele avariate grav la sistemul de rulare sau directie, si conditiile dificile de incarcare/descarcare, pretul se calculeaza in functie de situatie, durata si complexitate.